SAMPLE KIT!
Van deze prachtige collectie hebben we een Sample Kit gemaakt. Je ontvangt dan delen van een aantal producten uit deze collectie. Je kunt op deze manier verschillende projecten maken met deze collectie, zonder alle producten volledig te kopen. Op de foto's zie je alle producten die in de Sample Kit zitten.
DE COLLECTIE:


Deze dagen zijn anders dan alle tijden die we in ons leven hebben meegemaakt... Er bestaat geen twijfel over dat het leven anders is dan hoe het "vroeger" was, en we ons aanpassen aan ons "nieuwe normaal", wat dat ook mag zijn.. Tegelijkertijd zien we hoe belangrijk en lonend ons (gezins)leven kan zijn, en dat de kleine dingen in het leven het waard zijn om gevierd te worden. Teruggaan naar de basis en wat echt belangrijk is in ons leven, is iets dat we allemaal uit deze ervaring kunnen halen. De 'These Days'-collectie viert huis, familie en de vreugde die te vinden is in deze alledaagse momenten en tovert hopeljik een glimlach op je hart :)

INHOUD:

De Sample Kit bestaat uit (4) 12x12 dubbelzijdige designpapieren, (1) 12x12 dubbelzijdig elementvel, (1) vel Foam Titles, (0,5) 6x12 Accessory Stickers, (6) Wood Epoxy Buttons, (6) Puffy Gold Hearts en (22) Ephemera Pieces uit de Die Cut Ephemera en de Floral Ephemera, 

Papieren:
- Home Grown
- Neighbourhood
- Take Flight
- Pretty Posies
- The Good Life

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

Voorraad

1

€ 16,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Ons concept

  • Specialisatie in Creative Memory Keeping
  •  
  • Scrapbooking en Creative Journaling
  •  
  • Nieuwe en trendy producten, scherp geprijsd
  •  
  • Uitgebreide productinformatie
  •  
  • Spaarpuntensysteem en leuke kortingen/acties

Tips & Inspiratie

Het geven van tips en inspiratie is een belangrijk doel van In The Pocket, aangezien we heel graag mensen helpen bij het vinden van hun weg in 'memory keeping' land. Hiervoor gebruiken we verschillende kanalen:Schrijf jezelf hierboven ook even in voor de nieuwsbrief!

In The Pocket

Braakven 118
5258 AL Berlicum 
info@inthepocketdesign.nl
kvk-nr: 63666324
BTW-nr: NL001749244B74

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
VAKANTIE!

Wij gaan er even tussenuit! Er zullen geen bestellingen ingepakt worden van 21 oktober vanaf 13.00 uur t/m 1 november. Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden en worden na onze vakantie z.s.m. verzonden.

Tijdens deze dagen zullen we ook niet bereikbaar zijn voor vragen, mails, e.d.

Creatieve groetjes
NANCY
IN THE POCKET