SUMMER DESIGN TEAM CALL!

Het waren vreemde tijden de afgelopen maanden, maar we hebben gelukkig toch met veel plezier met ons allereerste design team mogen werken. Inmiddels zijn we alweer bijna aan het einde van deze periode gekomen, en zijn we er klaar voor om een nieuw design team samen te stellen. Hiervoor zijn we opnieuw op zoek naar enthousiaste ‘creative memory keepers’ met een eigen stijl. De aanstelling is voor 3 maanden en loopt van 1 juni tot en met 31 augustus. In deze maanden ga je projecten maken met verschillende nieuwe collecties en producten van de bekendste en populairste scrapbook merken.

Voor ons nieuwe design team gelden wel wat aanpassingen. Zo gaan we de blogposts en video’s met elkaar combineren, en zoeken we dus mensen die zowel video’s kunnen maken, als daar een pakkende blogpost over kunnen schrijven. Hierdoor, en door het corona virus dat nog steeds zorgt voor onzekerheid met leveringen e.d., hebben we ook besloten dat ons nieuwe design team uit 2 personen zal bestaan. We hebben hiervoor weer een aantal criteria opgesteld die hieronder te lezen zijn. Als jij hier vrolijk van wordt en denkt dat je in aanmerking komt, horen we het heel graag!

Wat verwachten wij van jou:
- Je bent een creative memory keeper. Je bent dus bezig met scrapbooking, pocket pages, memory planning en/of creative journaling. De nadruk ligt hierbij op je foto’s en je journaling, en je maakt hierbij gebruik van design papieren en bijbehorende embellishments.
 
- Je hebt de tijd en de ruimte om in de 3 maanden dat je bij ons design team hoort verschillende projecten te maken. Je houdt jezelf hierbij aan de afgesproken deadlines.
 
- Je bent actief op (meerdere) social media kanalen zoals facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, blog en hebt hierbij al een gevestigd aantal volgers. Je accounts zijn openbaar. Natuurlijk volg je ook de social media kanalen van In The Pocket ;-)

- Je bent bereid In The Pocket en de producten die In The Pocket verkoopt te promoten op jouw eigen social media kanalen.
 
- Je beheerst de Nederlandse taal zodanig, dat je stap-voor-stap instructies kunt schrijven bij jouw projecten en hier in een video uitleg over kunt geven.

Voordelen van het lid zijn van ons design team:
- Je ontvangt minstens eenmaal per 3 maanden een leuk pakket vol met scrapbook artikelen van merken zoals Simple Stories, Crate paper, Echo Park, Cocoa Vanilla, etc. Dit kunnen producten uit de nieuwste collecties zijn, maar ook ‘losse’ producten, mixed media materialen of oudere producten kunnen er onderdeel van uitmaken.

- Jouw projecten en social media kanalen worden ook gepromoot via de social media kanalen van In The Pocket.

- 5% korting bij extra aankopen in de webwinkel en gratis verzending als je de producten met jouw Design Team Kit mee op laat sturen.

Richtlijnen Design Team:

- Je bent verantwoordelijk voor 2 projecten per maand, dus in totaal 6 projecten gedurende 3 maanden. Je krijgt de deadlines op tijd te horen, maar je hebt dus zeker 2 weken de tijd voor een volledig project.

- Voor deze projecten probeer je alle producten te gebruiken die je zijn toegezonden. Je mag ook andere producten gebruiken, maar het grootste deel van je project moet bestaan uit producten die In The Pocket ook verkoopt.

- Je neemt van ieder project foto’s van hoge kwaliteit. Je levert per project minstens 4 en maximaal 6 foto’s aan, waarvan 1 van de totale lay-out en 3 close ups. Je foto’s zijn vierkant.

- Je maakt een process video over jouw project waarin je uitleg geeft over de keuzes die je maakt en deelt leuke tips en trucjes. Je process video is van goede kwaliteit wat betreft belichting en geluid. In The Pocket voegt zelf de intro en outro toe en zal in de omschrijving linken naar de webwinkel.

- Je schrijft een (gast)blogpost over jouw project met daarin stap-voor-stap instructies,  uitleg over de keuzes die je gemaakt hebt en leuke tips en trucjes die je kunt delen. De blogpost moeten minimaal 3 paragraven lang zijn en iets vertellen over de foto’s die je gemaakt hebt. In de blogpost verwijs je ook naar de video die je over het project gemaakt hebt.

- Je video wordt als gastvideo gedeeld op het YouTube kanaal van In The Pocket, en je blogpost als gastpost gepost op de blog van In The Pocket. Als je zelf een YouTube kanaal en/of blog hebt mag je hier natuurlijk naar linken. De video en blogpost over het project mogen echter pas na 1 maand op jouw eigen social media kanalen gepost worden.

- In je blogpost benoem je de producten die je gebruikt hebt en aan het einde van de post maak je een lijst met al deze producten, zodat we daarnaar kunnen linken. In je video benoem je ook de producten die je gebruikt hebt en maakt een korte inleiding voor in de omschrijving van de Video. Hierbij mag je ook je eigen social media kanalen promoten.

- Je deelt de foto’s van jouw projecten en blogposts op je eigen social media en verwijst hierbij naar In The Pocket, nadat jouw project gedeeld is op de social media kanalen van In The Pocket.

- Tussentijds post je naar eigen inzicht op jouw social media kanalen over de producten die je ontvangen hebt en het project waar je op dat moment mee bezig bent, bijvoorbeeld via een simpele post, Insta Stories, Facebook Live, etc. Je linkt hierbij naar (de producten op de website van) In The Pocket.

- Alle (blog)posts en video’s stralen enthousiasme uit, nodigen uit om te reageren en/of op de links te klikken en zijn grammaticaal correct.

Verder:

- Jouw lidmaatschap stopt automatisch bij het verlopen van de benoemde termijn. Als In The Pocket opnieuw met een design team gaat werken, ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om opnieuw te reageren.

- Mensen die in België en Duitsland wonen kunnen ook reageren als ze aan de bovenstaande criteria voldoen.

Aanmelden:
Stuur voor 20 mei een mail naar info@inthepocketdesign.nl met de volgende informatie:

- 4 layouts waarin te zien is wat jouw persoonlijke stijl is en waar jouw ‘memory keeping’ focus ligt. Zorg voor vierkante foto’s van hoge kwaliteit.

- Een process video en daaraan gekoppelde blogpost over één van deze lay-outs.

- Wat voor creative memory keeping projecten maak jij voornamelijk? Scrapbook layouts, pocket pages, memory planning, creative journaling, etc? En, waarover gaan jouw projecten vaak? Bijvoorbeeld: vakanties, dagelijks leven, kinderen (jongen(s)/meisje(s), etc?

- Met welke materialen werk je het liefst (bv. papier, stickers, mixed media, stempels, e.d.)?

- Links naar jouw social media accounts en eventueel blog.

- Ben je al eerder lid geweest van een design team of ben je dat nu? Zo ja, welke?

- Waar kom je vandaan?

- Al het andere waarvan je denkt dat wij het moeten weten! ;-)

We laten 24 mei weten welke leden wij verwelkomen in ons SUMMER DESIGN TEAM!

Succes allemaal!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Ons concept

 • Specialisatie in Creative Memory Keeping
 •  
 • Nieuwe en trendy producten, scherp geprijsd
 •  
 • Uitgebreide productinformatie
 •  
 • Korte levertijden uit voorraad
 •  
 • Producten te bestellen op aanvraag
 •  
 • Spaarpuntensysteem en leuke kortingen/acties

Tips & Inspiratie

Het geven van tips en inspiratie is een belangrijk doel van In The Pocket, aangezien we heel graag mensen helpen bij het vinden van hun weg in 'memory keeping' land. Hiervoor gebruiken we verschillende kanalen:Schrijf jezelf hierboven ook even in voor de nieuwsbrief!

In The Pocket

Braakven 118
5258 AL Berlicum 
info@inthepocketdesign.nl
kvk-nr: 63666324
BTW-nr: NL001749244B74

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.